thumbnail

En İyi 5 Dövüş Oyunu


İndir

En İyi 5 Dövüş Oyunu



1-Mortal Kombat




Uzun süredir beklenen Mortal Kombat X yayınlandı! Warner Bros'un diğer dövüş oyunları tarzında bir oynanış bulunan Mortal Kombat X'de en düşük seviye takımınızı geliştirerek ve yeni dövüşçüleri takıma ekleyerek ilerlemelisiniz.




2-WWE Immortals






Mortal Kombat X'in yapımcısı Warner Bros'un yeni dövüş oyunu WWE Immortals'da doğa üstü güçlere sahip 100'den fazla karakter ile 3'e 3 maçlar yapabilirsiniz.



3-EA SPORTS UFC®










Electronic Arts tarafından geliştirilen UFC, Dünya'nın en sert dövüş organizasyonunun resmi oyunudur. Her sitilde dövüşçüleri olduğu oyunun Android platformundaki sürümü kontrolleri ve HD grafikleri ile oldukça başarılı. 


4-Real Boxing





Real Boxing, sıra dışı grafikleri, kariyer ve multiplayer modları ile marketteki en başarılı box oyunudur.



5-Marvel Future Fight





Yenilmezler takımından üç Marvel kahramanı seç takımını kur, kötüler ile savaş. Hikayesi Marvel yazarlarından Peter David tarafından özel olarak yazılan MARVEL Future Fight yüzlerce görevden oluşan aksiyon - RPG oyunudur.


thumbnail

Tube Mate Youtube Video Downloader


İndir
Tube Mate 

Dilediğiniz YouTube Videosunu Bu Program Yardımıyla İndirebilirsiniz



TubeMate YouTube Downloader Android cihazınız için kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir YouTube video indirme programıdır.
TubeMate, dahili medya oynatıcısı üzerinden izleyebildiğiniz videoları farklı çözünürlüklerde kaydetmenize imkan tanırken Mp3 formatına da dönüştürebilmektedir.
320x240 çözünürlükten 1920x1080 Full HD çözünürlüğe kadar video indirme seçenekleri sunan program hızlı dosya indirme performansına sahiptir. Ayrıca arka planda çalışarak aynı anda farklı işlemler yapabilmenize imkan tanımaktadır. Aynı anda birden fazla video indirmenizi mümkün kılan program indirme işlemlerinizi durdurarak kaldığınız yerden devam etmenize de izin vermektedir.
Türkçe desteğine sahip programın ayarlarından inidirilen dosyaların kaydedileceği yeri ayarlayabilmeniz mümkündür. Böylece videoları telefonunuzun hafızası yerine hafıza kartına kaydedebilirsiniz. Program yeni güncellemeleri otomatik olarak haber verirken Türkçe ipuçları görüntüleyerek kolay bir kullanım sunmaktadır.
Ücretsiz olarak sunulan program en başarılı Android video indirme uygulamalarındandır.
Uygulamanın 2.0 sürümü ile gelen yenilikler:
1- Gelişmiş indirme:
  • DailyMotion, Facebook, Youku, diğer HTML5 video servisleri için destek
  • Playlist indirme
  • Başlık (altyazı) indirme 
2) Geliştirilmiş Arayüz
  • Yepyeni Holo tabanlı kullanıcı arabirimi
  • Görünüm değiştirici
  • Sezgisel indirme ilerleme görüntüleyici
3) Yeni Playlist Sistemi
  • TubeMate Full Playlist özelliği
  • Yerel oynatma ve akış desteği
  • Kolay yönetim (sürükle ve bırak)
4) İç Müzik ve Video Oynatıcı
  • TubeMate ile sörf yaparken müzik keyfini çıkarın
5) Güçlü Arama
  • Yerel dosyaları ve YouTube üzerindeki videoları arayabilme
  • Sesli arama ve tarih
6) Diğer özellikler
  • URL editörü desteği
  • İleri düğmesi desteği
TubeMate YouTube Downloader 2.2.5 sürümü ile gelen yenilikler:
  • HTML5 sistemine geçen YouTube üzerinden artık video indirebiliyorsunuz


thumbnail

Devo İcon Pack


İndir
Devo İcon Pack
Devo – Icon Pack adlı oyun “Stealthychief” tarafından tasarlanmış bir programdır. Bu program size telefonunuzu özelleştirme imkanı sunar. Nasıl mı ? Programı yüklediğiniz zaman programın içinde ki etkileyici ve çok güzel olan arka planları kullanabilir ve telefonunuzda ki uygulamaların diğer telefonlardan farklı olarak görünmesini sağlayabilirsiniz. Oyun mağazalarında 2,43 TL ücretli olan programımızı“fullapkindr.blogspot.com”dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.






thumbnail

Ad Guard Rootsuz Reklam Engelleme


İndir

Ad Guard Apk


Adguard Premium Apk reklam engelleme uygulamasıdır. Adguard Premium ile güvenli reklamsız dilediğiniz sitede dolaşın.









thumbnail

MYT Mp3 Apk İndir


İndir
Myt Apk

Dilediğiniz şarkıyı ücretsiz olarak indirebileceğiniz kullanışı kolay bir uygulama.


Myt Mp3 Downloader, Android mobil cihazlarınıza şarkı indirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz birAndroid müzik indirme uygulaması. Myt Müzik APK dosyasını indirerek cihazınıza kurduktan sonra istediğiniz şarkılar için aramalar yaparak hemen indirmeye başlayabilirsiniz.

Google Play üzerinde bulunmadığı için uygulamayı Myt Müzik APK dosyası olarak sitemizden indirerek cihazınıza kurmanız gerekiyor. Şık ve modern bir tasarıma sahip olan uygulamanın kullanımı da son derece basit. Myt Müzik ile istediğiniz şarkı ve video klipleri aratıp bulduktan sonra indirme işlemine başlayabilirsiniz. Eğer çok fazla video ya da mp3 indirme işlemi yapacaksanız, mobil internet paketiniz yerine WiFi'ye bağlanarak indirmenizi tavsiye ederim.
Müzik indirme programı olarak Android platformunda karşımız açıkan Myt Mp3 Downloader sayesinde mp3 ve müzik indirme artık çok daha kolay. Android telefon ve tabletleriniz üzerinde dinlemek istediğiniz şarkıları saniyeler içerisinde bularak dilediğiniz kadar ve ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.
Myt Müzik APK içerisindeki oynatıcı sayesinde indirmek istediğiniz şarkıları dinleme özelliği de sunuyor. Böylelikle ilk olarak indireceğiniz şarkılarını dinleyerek hem doğru olduklarını onaylayabilir hem de hangi kalitede olduklarını görebilirsiniz. Müzik indirme sıkıntısı yaşayan tüm Android kullanıcılarına Myt Müzik APK dosyasını indirmeyi öneriyorum.






thumbnail

Photoshop Touch Apk


İndir

Photoshop Touch APK

Masaüstü platformlarının en profesyonel ve en çok kullanılan resim düzenleme Aracı olan Photoshop programı mobil cihazlarda da kullanıma uygun olan sürümüyle karşımızda!Tablet bilgisayarlardan Shop çalışması imkanı sunan program, bir çok özelliği bünyesinde bulunduruyor. PC versiyonuna istinaden pek bir eksiklik bulunmuyor. İşinizi rahatlıkla görecektir. Adobe Firması tarafından geliştirilen oyun playstore üzerinde 9.99$ fiyatla satılıyor. Sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz.