thumbnail

MSQRD ME APK


İndir
MSQRD ME APK

Çektiğiniz fotoğraf ve videolara eğlenceli animasyonlar ekleyerek eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.



Sosyal medyanın yeni eğlencesi haline gelen MSQRD uygulaması, beta sürümü ile Android platformuna giriş yaptı.

MSQRD uygulaması, iOS ve Android işletim sistemli cihazlarınızdan çektiğiniz fotoğraf ve videolara eğlenceli animasyonlar ekleyerek keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor.
İlginç bir efekt ve filtre uygulaması olan MSQRD, video ve fotoğraflarınıza ekleyeceğiniz hareketli animasyonlar ile ilginç çalışmalar ortaya çıkarabiliyorsunuz. Snapchat uygulamasındaki Lenses özelliğine benzer şekilde animasyonlar bulunan uygulamada mimiklerinizi kullanarak yaratıcı çalışmalar çıkarmak sizin elinizde. Fotoğraflarınıza da birbirinden çeşitli filtreler ve efektler uygulayabileceğiniz uygulamada arkadaşlarınızın fotoğrafları üzerinde çalışarak eğlenceli vakit geçirmeniz mümkün.

İOS ya da Android cihazlarınızın ön kamerası ile fotoğraf veya video çektikten sonra, animasyonları uygulamak için ekranı sağa ve sola kaydırabilirsiniz. Animasyon ve efektler arasından beğendiklerinizi uyguladıktan sonra ister telefonunuza kaydedebilir isterseniz de sosyal ağ platformlarında paylaşabilirsiniz. MSQRD uygulamasını cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.