CSR Classics


CSR RACING OYUNUNUN YARATICILARINDAN GELİYOR! Kalkış yarışı pistlerinin son 60 yıldaki efsaneleri CSR Classics oyununda hayat buluyor.
Shelby Mustang GT500, Ford GT40, Plymouth Superbird otomobillerinin yanı sıra BMW, Chevrolet, Dodge, Ford, Mercedes, Plymouth, Pontiac, Shelby ve diğer otomobil üreticilerinin klasik modelleri de dahil olmak üzere ŞU ANA KADAR ÜRETİLMİŞ OLAN 50'DEN FAZLA EN İYİ ARABAYLA YARIŞ!
SÜRÜŞ KEYFİNİ ARTIR ve otomobillerini restore ederek paslı külüstürlerden müthiş yarış abidelerine dönüştür!
TİTANLARIN SAVAŞI! - Cobra, Mercedes 300 SL'e karşı; Dodge Superbee, Chevrolet Camaro'ya karşı ve Ford Mustang, Skyline GT-R'ye karşı!
KOLAY ÖĞRENİRSİN, ZOR USTALAŞIRSIN - Boş bir vaktinde hızlı bir yarış yap ya da kendini çevrimiçi liderlik tablolarının en üstlerine tırmanmaya ada.
ÇOK OYUNCULU 'DÜNYAYLA YARIŞ' - Liderlik tablolarında yükselerek başka hiçbir yerde bulunmayan özel araba ve ödülleri kazanmak için milyonlarca CSR Classics oyuncusuna kafa tut!
UYUMAYAN ŞEHRİ AVCUNUN İÇİNE AL
Şehrin sahibi olmuş çetelerin peşinden git ve aralarındaki en zorlu şoförlerle yarış. Şehrin sokaklarına sahip olmak için yeterince cesur musun?
1 GB RAM ve Android OS 4.0 veya üst sürümünü gerektirir.
En güncel içeriğe ve özelliklere erişmek için, oyunu oynarken cihazınızın İnternet'e bağlı olduğundan ve profilinizin yedeklenmiş olduğundan emin olun.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder